Ta witryna korzysta z plików COOKIE

Ta strona używa plików cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie przez tę witrynę. Dowiedz się więcej

x
Dobra opieka
Dobra Opieka

Firma: Vital Life 24

ELUNI@@@ - 2016-03-15, 15:12
Witam ,opinie wystawiam bardzo dobra bo wszystko mi pasuje nie bede sie rozpisywac ,organizacja pracy jest bardzo dobra,koordynator na miejscu,pomocny o kazdej godzinie nawet w NIEDZIELE ,-tego chyba nie ma nigdzie :)mile osoby w tej firmie pracuja :)Osoby ktore pracuja z nimi wiedza o czym pisze .Polecam firme z zamknietymi oczami taki chyba juz jest malo.
Majka - 2016-03-17, 09:33
ELUNI@@@ dnia 2016-03-15 15:12:28 napisał(a):
Witam ,opinie wystawiam bardzo dobra bo wszystko mi pasuje nie bede sie rozpisywac ,organizacja pracy jest bardzo dobra,koordynator na miejscu,pomocny o kazdej godzinie nawet w NIEDZIELE ,-tego chyba nie ma nigdzie :)mile osoby w tej firmie pracuja :)Osoby ktore pracuja z nimi wiedza o czym pisze .Polecam firme z zamknietymi oczami taki chyba juz jest malo.
No dobra, a jakie stawki? Jaki ZUS? Jakie umowy?
Krzycho$$ - 2016-03-17, 15:20
ELUNI@@@ dnia 2016-03-15 15:12:28 napisał(a):
Witam ,opinie wystawiam bardzo dobra bo wszystko mi pasuje nie bede sie rozpisywac ,organizacja pracy jest bardzo dobra,koordynator na miejscu,pomocny o kazdej godzinie nawet w NIEDZIELE ,-tego chyba nie ma nigdzie :)mile osoby w tej firmie pracuja :)Osoby ktore pracuja z nimi wiedza o czym pisze .Polecam firme z zamknietymi oczami taki chyba juz jest malo.
Masz racje i piszesz prawde ja jezdze juz 2 rok z nimi:))) wystawiam ocene celujaca.

Apeluje do pan ,ktore zmieniaja nie badzcie takie nadgorliwe i nie podkopujcie dolkow bo same w nie wpadnieci .Pisze szczegolnie do Marii ,ktora mnie zmienila w Dortmundzie i skopala wszystko bo rodzina i podopieczny byli ustawieni ,robota fajna a ta swoja miloscia do mycia okien i robienia w ogrodzie narobila bajzlu.Palca w tylek sie nie wpycha tylko robi to co nalezy do obowiazkow.Jedziesz tylko na zastepstwo to uszanuj i podtrzymaj standart jaki sobie wypracowalem:)

Gość - 2016-03-31, 15:46
Krzycho$$ dnia 2016-03-17 15:20:16 napisał(a):
Z pewnością to przeczyta i weźmie sobie do serca.
Gość - 2016-04-25, 08:12
Krzycho$$ dnia 2016-03-17 15:20:16 napisał(a):
ELUNI@@@ i Krzycho$$ - dziwnie podobne te nicki z tymi końcówkami... I jakie opinie piękne!
Omcia - 2016-07-15, 21:18
Opinia piekna czy nie, wazne jest ze jedziesz i jest tak jak ci oferte przedstawiono pewnie ,ze tak naprawde to my tych podopiecznych poznajemy bo to my z nimi mieszkamy i sie nimi zajmujemy .dla mnie wzne bylo ze przedstawienie tej oferty bylo pozadne ,mialam mozliwosc porozmawiania z koordynatorka juz przed wyjazdem ,nie czekalam na dworcu ,wyplata jest punktualnie ,widze zainteresowanie bo koordynator sie ze mna kontaktuje i to sie dla mnie liczy .Pracowac i tak musze ja nikt za mnie nic nie zrobi .Wiec nie ma na co narzekac ,uwazam ze jest dobra i sprawna organizacja .Pozdrawiam Jola

Uzupełnij reCapatcha

Informacja o ochronie danych osobowych

Portal dobra-opieka.pl jest administratorem danych osobowych w rozumieniu Ogólnego Rozporządzenia o Ochronie Danych (RODO). Dane osobowe są przetwarzane w celach bezpośrednio związanych z użytkowaniem portalu, m.in.: zakładaniem i korzystaniem z konta, kontaktami ze społecznością w ramach forum, wymianą opinii o firmach oraz przeglądaniem i wybieraniem ofert pracy. Czytaj więcej